new thread Gửi trả lời
Page 1 of 2 1 2 LastLast
Results 1 to 10 of 12
  1. #1
    Ngày Gia Nhập
    Jul 2011
    Bài Viết
    118
    Cảm Ơn
    66
    Được cảm ơn 86 lần trong 41 bài
    5
    Advanced
     
     
    Số lần cộng|trừ: 0 lần
    Tài sản
    Handsome boy  

    Default Đề thi học sinh giỏi tiếng anh lớp 6

     





    I.Chän vµ khoanh trßn tõ cã phÇn g¹ch ch©n ®äc kh¸c trong c¸c nhãm tõ.
    1.A. these B. thank C. those D. there
    2. A. pencils B. rulers C. books D. boards
    3. A. classroom B. school C. afternoon D. book
    4. A. class B. father C. man D. family
    5. A. goes B. nurses C. watches D. boxes
    6. A. home B. come C. open D. cold
    7. A. opens B. gets C. likes D. speaks
    8. A. lunch B. watch C. teacher D. architect
    9. A. city B. family C. fifteen D. telephone
    10. A. number B. plum C. put D. but

    II. Chän vµ khoanh trßn phÇn tr¶ lêi ®óng cho mçi c©u sau.
    1.Tom and Peter are classmates and Mary is …………..friend
    A. his B. her C. their D. our
    2. What’s his brother’s name? …………..Nam.
    A. His name B. He’s C. His brother name’s D. She
    3. How many ……….are there in the living-room? There’s only one…………
    A. couch/ couches B. couches/ couches C. couches/ couch D. couch/ couch
    4. What ………..your parents …..after dinner?
    A. do / do B. does / do C. do / does D. does / does
    5. Are you and Lan students? Yes, ………
    A. we are B. they are C. you are D. I am
    6. My brother and ………….are at home.
    A. Me B. my C. mine D. I
    7. …………… are Hoa’s pens.
    A. This B.That C.These D. There
    8. ……………. is your baby sister? She’s fine.
    A. How much B. How C. How old D. How many
    9. He …………….to school on Sundays.
    A. not goes B. don’t go C. doesn’t go D. no goes
    10. Are these couches? No, ………… aren’t.
    A. they B. there C. these D. it

    III.S¾p xÕp c¸c tõ x¸o trén thµnh c©u hoµn chØnh.
    1. live / on / in / not / aunt / does / small / Hung Vuong Street / house / a/ my.
    ………………………………………… ……………………………..………… ………
    2. these / notebooks / their / new / are ?
    ………………………………………… ……………..………………………… ………
    3. there / wall / picture / is / in / a / your / the / on / living-room?
    ………………………………………… ……………………………..………… ………
    4. city / it / in / is / house / house / a / the / is / big / Lan’s / and.
    ………………………………………… ………………………………...……… ……...
    5. years / a / Mrs. Nga/ teacher / and / thirty-two / old / she / is / is.
    ………………………………………… ……………………..………………… ………

    IV. T×m lçi sai, gch ch©n vµ söa l¹i cho ®óng trong c¸c c©u sau.
    1.There are two benchs in my room. ……………………
    2.Mr Hien isn’t lives in a house in the country. ……………………
    3.My mother is fourty years old. ……………………
    4. What color are her eyes? It’s blue. ……………………
    5.Our classroom is on the three floor. ……………………
    6. She often plays football in hers free time. ……………………
    7. Hoa house is in the country. ……………………
    8. Our school is big. They have four floors. ……………………
    9. I go to school every mornings with my friends. ……………………
    10. There is a hospital new near our school. ……………………

    V. ChuyÓn sang sè nhiÒu c¸c c©u sau.
    1. What’s this ? It’s a bench.
    ………………………………………… ………………………………………… …..
    2. Is that her knife? No, it isn’t.
    ………………………………………… ………………………………………… …..
    3. This woman has a child. (2)
    ………………………………………… ………………………………………… …..
    4. The policeman is in his room.
    ………………………………………… ………………………………………… …..
    5. Does he has a goose? (5)
    ………………………………………… ………………………………………… ….

    VI. §Æt c©u hái cho phÇn g¹ch ch©n.
    1. Mai is not very well today.
    .................................................. .................................................. ............................................?
    2. The man in the car is our new teacher.
    .................................................. .................................................. ............................................?
    3. There is a board on the wall.
    .................................................. .................................................. ............................................?
    4. My sister lives on Le Qui Don Street.
    .................................................. .................................................. ............................................?
    5. No. She is a nurse.
    .................................................. .................................................. ............................................?
    6. My brother gets up at a quarter to six.
    .................................................. .................................................. ............................................?
    7. Her mother is a teacher.
    .................................................. .................................................. ............................................?
    8. There is a lamp by the telephone.
    .................................................. .................................................. ............................................?
    9. Nam goes to school with his friends.
    ………………………………………… ………………………………………… ……?
    10. Tuan does his homework in the evening.
    ………………………………………… ………………………………..……… …….?

    VII. Sö dông tõ gîi ý viÕt thµnh c©u hoµn chØnh.
    1. That / your teacher ? No. This / my / teacher.
    ………………………………………… ………………………………………… …....
    2.There / many books / bookshelf?
    ………………………………………… ………………………………….……… ………
    3. How / your brother? He / one.
    ………………………………………… …………………………………..…… ………
    4.This / not / my pen // It / her pen.
    ………………………………………… ………………………………….……… ……
    5. What / these ? They / ink-pot.
    ………………………………………… ………………………………………… …..
    6. Minh/ live/ brother/ apartment/ city.
    ………………………………………… ………………………………………… …….
    7. Mrs. Lan/ and/ children/ travel/ London/ plane.
    ………………………………………… ………………………………………… …….
    8. Sister/ have/ bike/ and/ cycle/ work/ everyday.
    ………………………………………… ………………………………………… ……
    9. Where / the dogs? They / yard.
    ………………………………………… ………………………………………… ……

    10. brother / homework / dinner / evening?
    ………………………………………… ………………………………………… ……

    VIII. Dïng tõ gîi ý ë ®Çu c©u viÕt l¹i c¸c c©u sau sao cho nghÜa kh«ng thay ®æi.
    1. How old are your parents?
    What……………………………………… ………………………………………?
    2. How many classroom are there in your family?
    How many……………………………………… …………………….…………...?
    3. What are these people?
    What are ………………………………………… …………………………...…...?
    4. Mrs. Xuan has a son, Duc.
    Mrs Xuan……………………………………… …………………………………...
    5. His family has four people.
    There are ………………………………………… ………………………………..
    6. Mr. and Mrs. Minh has a daughter, Lan.
    Mr. and Mrs. Minh……………………………………… …………………………
    7. My mother goes to work at seven thirty.
    My mother goes to work……………………………………… ……………………
    8. Mai’s books are new.
    Mai ………………………………………… ………………………………………
    9. The lamp is in front of the stereo.
    The stereo ………………………………………… ……………………………….

    IX. §äc ®o¹n v¨n sau ræi ®iÒn tõ thÝch hîp vµo chç trèng.
    I have a little sister. (1)………….. name is Daisy. She (2)………………. to school six days a week. On (3)………………..days she has lunch (4)……………. school, but (5)………………… weekend she has lunch at home. She often has bread and a glass of milk (6)……………. breakfast. She likes milk very much. She drinks ( 7)………….. for every meal. After dinner, she often listens to music, then she (8)……………… her homework. Sometimes she watches television but she (9)……………like to watch it very much. She goes to (10)……….. at eleven o’clock.
    1. ……………….. 5. ……………….. 9. ………………..
    2. ………………. 6. . .……………….. 10. ……………….
    3. ……………….. 7. .……………….
    4 ………………… 8. ………………..



    Tr­êng THCS V¨n Lang ĐÁP ÁN §Ò thi chän häc sinh giái líp 6.
    M«n : TiÕng Anh. – N¨m Häc 2010 – 2011


    I.Chän vµ khoanh trßn tõ cã phÇn g¹ch ch©n ®äc kh¸c trong c¸c nhãm tõ: 1điểm ( mỗi từ đúng được 0,1 điểm)

    1. B 2. C 3. D 4. B 5. A 6.B 7.A 8.D 9. B 10. C

    II. Chän vµ khoanh trßn phÇn tr¶ lêi ®óng cho mçi c©u sau: 1điểm ( mỗi từ đúng được 0,1 điểm)

    1. C 2.B 3.C 4.A 5.A 6.D 7.C 8.B 9.C 10.A

    III.S¾p xÕp c¸c tõ x¸o trén thµnh c©u hoµn chØnh: 1điểm ( mỗi câu đúng được 0,2 điểm)
    1. My aunt does not live in a small house on Hung Vuong street.
    2. Are these their new notebooks?
    3. Is there a picture on the wall in your living-room?
    4. Lan’s house is in the city and it’s a big house.
    5. Mrs.Nga is a teacher and she is thirty-two years old.

    IV. T×m lçi sai, gach ch©n vµ söa l¹i cho ®óng trong c¸c c©u sau. 1điểm ( mỗi từ đúng được 0,1 điểm)
    1. bench → benches 6. hers → her
    2. isn’t lives → doesn’t live 7. Hoa house → Hoa’s house
    3. fourty→ forty 8. They have → It has
    4. It’s → They’re 9. mornings → morning
    5. three→ third 10. a hospital new → a new hospital

    V. ChuyÓn sang sè nhiÒu c¸c c©u sau: 1điểm ( mỗi câu đúng được 0,2 điểm)
    1. What are these? They’re beches.
    2. Are those their knives? No, they aren’t.
    3. These women have two children.
    4. The policemen are in their room(s)
    5. Do they have five geese?

    VI. §Æt c©u hái cho phÇn g¹ch ch©n: 1điểm ( mỗi câu đúng được 0,1 điểm)
    1. How is Mai today?
    2. Who is the man in the car?
    3. How many boards are there on the wall?
    4. Where does your sister live?
    5. Is she/ Lan / your mother….. a doctor / teacher….?
    6. What time does your brother get up?
    7. What is her mother? What does her mother do? What is her mother’s job?
    8. What is there by the telephone?
    9. Who does Nam go to school with?
    10. What does Tuan do in the evening?

    VII. Sö dông tõ gîi ý viÕt thµnh c©u hoµn chØnh: 2điểm ( mỗi câu đúng được 0,2 điểm)
    1. Is that your teacher? No, it isn’t . / No. This is my teacher.
    2. Are there many books on the bookshelf?
    3. How old is your brother? He’s one ( years old)
    4. This is not my pen. It is her pen.
    5. What are these? They are ink-pot.
    6. Minh lives with his brother in an apartment in the city.
    7. Mrs Lan and her children travel to London by plane.
    8. My sister has a bike and she cycles to work everyday.
    9. Where are the dogs? They are in the yard.
    10. Does your brother do his homework after dinner in the evening/ every evening.

    VIII. Dïng tõ gîi ý ë ®Çu c©u viÕt l¹i c¸c c©u sau sao cho nghÜa kh«ng thay ®æi: 1điểm ( mỗi câu đúng được 0,1 điểm)
    1. It is an old school
    2. What are your parents’ages? What are the age of your parents?
    3.How many classrooms does your school have?
    4. What are these people’s jobs?
    5. Mrs Xuan is Duc’s mother.
    6.There are four people in his family.
    7.Mr. and Mrs. Minh are Lan’s parents.
    8. My mother goes to work at half past seven.
    9. Mai has new books.
    10. The stereo is behind the lamp.

    IX. §äc ®o¹n v¨n sau ræi ®iÒn tõ thÝch hîp vµo chç trèng: 1điểm ( mỗi từ đúng được 0,1 điểm)

    1. Her 2. goes 3.week 4. at 5. on /at 6. for 7. it 8. does 9. doesn’t 10. bed

    Các bài viết liên quan:


    +5 EXP
    Unregistered hãy cùng khoinguyen1505 xây dựng diễn đàn tienganh123.com nhé

  2. The Following 2 Users Say Thank You to khoinguyen1505 For This Useful Post:

    ducminhtd2001 (07-07-2012), transusu (09-09-2012)

  3. #2
    havanthanh13 is offline *♫♥I LOVE TIENGANH123!♥♫*
    Giới tính
    Nữ
    Ngày Gia Nhập
    Apr 2012
    Location
    TX.TDM, Bình Dương
    Bài Viết
    631
    Cảm Ơn
    1,334
    Được cảm ơn 816 lần trong 373 bài
    10
    MASTER
     
     
    Số lần cộng|trừ: 0 lần
    Tài sản
    Nhẫn Kim Cương  

    Default

     
    pạn pị sai font chữ rồi đó!

    Unregistered hãy cùng havanthanh13 xây dựng diễn đàn tienganh123.com nhé

  4. The Following User Says Thank You to havanthanh13 For This Useful Post:

    ducminhtd2001 (07-07-2012)

  5. #3
    Ngày Gia Nhập
    Feb 2012
    Bài Viết
    10
    Cảm Ơn
    111
    Được cảm ơn 3 lần trong 3 bài
    1
    None
     
     
    Số lần cộng|trừ: 0 lần

    Default

     
    Được đó nghe!

    Unregistered hãy cùng ducminhtd2001 xây dựng diễn đàn tienganh123.com nhé

  6. #4
    Ngày Gia Nhập
    Feb 2012
    Bài Viết
    3
    Cảm Ơn
    8
    Thanked 1 Time in 1 Post
    1
    None
     
     
    Số lần cộng|trừ: 0 lần

    Default

     
    hok có hiểu

    Unregistered hãy cùng truongtruclieu xây dựng diễn đàn tienganh123.com nhé

  7. The Following User Says Thank You to truongtruclieu For This Useful Post:

    ducminhtd2001 (07-10-2012)

  8. #5
    Ngày Gia Nhập
    Jun 2011
    Bài Viết
    779
    Cảm Ơn
    56
    Được cảm ơn 66 lần trong 26 bài
    2
    Advanced
     
     
    Số lần cộng|trừ: 0 lần

    Default

     
    dễ nhưng nhìn cái đầu bài thấy nản rồi, chả đọc dc, chủ thớt bị lỗi font à?

    Unregistered hãy cùng english's mylove xây dựng diễn đàn tienganh123.com nhé

  9. #6
    havanthanh13 is offline *♫♥I LOVE TIENGANH123!♥♫*
    Giới tính
    Nữ
    Ngày Gia Nhập
    Apr 2012
    Location
    TX.TDM, Bình Dương
    Bài Viết
    631
    Cảm Ơn
    1,334
    Được cảm ơn 816 lần trong 373 bài
    10
    MASTER
     
     
    Số lần cộng|trừ: 0 lần
    Tài sản
    Nhẫn Kim Cương  

    Default

     
    em hông hỉu gì hết trơn á!

    Unregistered hãy cùng havanthanh13 xây dựng diễn đàn tienganh123.com nhé

  10. The Following 2 Users Say Thank You to havanthanh13 For This Useful Post:

    ducminhtd2001 (07-10-2012), phucvipboy6a1 (07-27-2012)

  11. #7
    Ngày Gia Nhập
    Feb 2012
    Bài Viết
    10
    Cảm Ơn
    111
    Được cảm ơn 3 lần trong 3 bài
    1
    None
     
     
    Số lần cộng|trừ: 0 lần

    Default

     
    Được đấy chứ!

    Unregistered hãy cùng ducminhtd2001 xây dựng diễn đàn tienganh123.com nhé

  12. #8
    Ngày Gia Nhập
    Jul 2012
    Bài Viết
    4
    Cảm Ơn
    2
    Được cảm ơn 0 lần trong 0 bài
    1
    None
     
     
    Số lần cộng|trừ: 0 lần

    Default

     
    Em cũng hổng hiểu gì..............: 55:: 55:: 55:: 55:: 55:: 55:: 55:

    Unregistered hãy cùng Phong.hoangthach xây dựng diễn đàn tienganh123.com nhé

  13. #9
    Ngày Gia Nhập
    Oct 2012
    Bài Viết
    41
    Cảm Ơn
    2
    Được cảm ơn 43 lần trong 34 bài
    6
    Normal
     
     
    Số lần cộng|trừ: 0 lần

    Default

     
    bi loi font roi chu thot oi

    Unregistered hãy cùng kimlongpro9x xây dựng diễn đàn tienganh123.com nhé

  14. #10
    Ngày Gia Nhập
    Jun 2012
    Bài Viết
    1
    Cảm Ơn
    1
    Được cảm ơn 0 lần trong 0 bài
    1
    None
     
     
    Số lần cộng|trừ: 0 lần

    Default

     
    chị gì đó ơi em không hiểu gì hếtgiúp em với

    Unregistered hãy cùng namtran09 xây dựng diễn đàn tienganh123.com nhé

Similar Threads

  1. Replies: 14
    Bài Mới: 07-03-2013, 08:54 AM
  2. Đề Thi HSG Tiếng Anh Lớp 6
    By Mr.Anh in forum Lớp 6
    Replies: 44
    Bài Mới: 01-22-2013, 09:04 AM
  3. đề thi học sinh giỏi cấp tỉnh
    By ngochan8787py in forum Lớp 11
    Replies: 2
    Bài Mới: 12-16-2012, 02:35 PM
  4. Replies: 0
    Bài Mới: 06-08-2012, 10:12 PM
  5. Bí quyết nghe giỏi tiếng anh và học giỏi ngoại ngữ.
    By super__chickenvncool3 in forum Trao đổi kinh nghiệm học tiếng Anh
    Replies: 0
    Bài Mới: 11-06-2011, 06:54 PM

Bookmarks

Quy Định Gửi Bài

  • Bạn không thể gửi topic mới
  • Bạn không thể gửi trả lời
  • Bạn không thể gửi đính kèm
  • Bạn không thể sửa bài