new thread Gửi trả lời
Results 1 to 10 of 10
  1. #1
    Ngày Gia Nhập
    Jul 2011
    Bài Viết
    118
    Cảm Ơn
    66
    Được cảm ơn 86 lần trong 41 bài
    5
    Advanced
     
     
    Số lần cộng|trừ: 0 lần
    Tài sản
    Handsome boy  

    Default Đề thi học sinh giỏi tiếng anh lớp 8

     
    §Ò kiÓm ®Þnh chÊt l­îng häc sinh giái
    M«n: TiÕng Anh 8 – N¨m häc 2008 – 2009
    Thêi gian lµm bµi: 120 phót

    Bµi I: T×m tõ cã c¸ch ®äc kh¸c ë phÇn g¹ch ch©n trong mçi c©u sau (2 ®iÓm)
    1) A. honest B. hour C. honor D. huour
    2) A. deaf B. beat C. lead D. teach
    3) A. there B. thank C. youth A. thirsty
    4) A. fund B. upset C. tutor D. rug
    5) A. safe B. mall C. nature D. face
    6) A. option B. information C. quention D. invitation
    7) A. choos B. chemistry C. character D. child
    8) A. invited B. liked C. ended D. wanted
    9) notice B. grow C. ghost D. lost
    10) like B. wide C. oponion D. file
    Bµi II: Chia ®éng tõ trong ngoÆc(3 ®iÓm).
    1. Yester day, I (1. spend) ……………… two hours (2. do)………… the homeword.
    2. The thiefs (3. catch)…………….. when the (4. leave)………….. the bank.
    3. Two hors ago, Mrs Brown (5. have)………… Alice (6. take)……….. her son to the school.
    4. How many times you (7. be)………… to Ho Chi Minh City?
    5. The moon (8. move)……………… around th earth.
    6. Next summer, my parents wil let me (9. visit)…………….. my grand father.
    7. How about (10. go)……………… to the zoo?
    Bµi III: §iÒn mét giíi tõ thÝch hîp vµo chç trèng(2 ®iÓm).
    1. She went out the room………………….. saying a word.
    2. The life in the countryside is changing…………. Better.
    3. She was born……………… 2 o’clock …………….. 18th July.
    4. Mary is thinking……………… importing fowers………….. China.
    5. They are traveling……………….. the airport…………….. a bus.
    6. I am afraid………………. Ghost.
    7. The fight………………... deforestation is very important.
    Bµi IV. Cho d¹ng ®óng cña tõ trong ngoÆc (3 ®iÓm).
    1. Ha Long Bay is in………………… VietNam (north).
    2. The wild animals are being…………………..(appear).
    3. I couldn’t find any………………. between the tow picture (different).
    4. She is a ……………… she sells flowers at a shop in Canada (flower).
    5. Long put…………… on that towel to stop the bleeding (press).
    6. The question isn’t good. It’s ………….. to ask (import).
    7. His father soon died of a ……………… heart (break).
    8. Don’t let the child go out because it’s……………. (wind).
    9. I am going to have a……………… check-up next Monday (medicine).
    10. The knife is ……………… it can cut everything (use).
    Bµi V : Chän ®¸p ¸n ®óng .(2 ®iÓm)
    1. I finish ………….. the book and went to bed.
    A. read B. to read C. reading D. reads
    2. That man can tell us where …………….
    A. does John live B. is John living C. John lives D. John live
    3. …………… clothes do you prefer, T- shirt or pullover?
    A. Which B. What C. Where D. How
    4. Can you …………… your paper with you when I come there, please?
    A. collect B. bring C. get D. take
    5. Smoking is harmful …………….. your health.
    A. on B. for D. about C. to
    6. Do you find anything …………….. there?
    A. interested B. useful C. bored D. easily
    7. Ann is very busy these days. She has …………… free time.
    A. a little B. few C. a few D. little
    8. It’s raining very ……………
    A.wet B. badly C. hard D. firmly
    9. A new shoppig is ……………. In my neighborhood today.
    A. being opened B. opened C. opening D. be opened
    10. The stolen machines were ………………. a lot of money.
    A. valued B. cost C. price D. worth

    Bµi VI : ViÕt l¹i c¸c c©u sau theo gîi ý kh«ng lµm thay ®æi nghÜa cña c©u. ( 4 ®iÓm)
    1. Has anyone asked you for your opinions?/ Nam said that………………………
    2. I had a dog once, but I don’t have anymore./ I ………………………………….
    3. The water was so cold that the children couldn’t swim in it./ The water………..
    4. “ Eat more and more vegetables” the doctor said./ The doctor told……………..
    5. To live on your salary must be hard./ It ………………………………………….
    6. Tom is the best player in the team./ No one in the team …………………………
    7. It’s interesting to read this book./ This book ……………………………………
    8. I spend half an hour traveling to work by motorbike everyday./ It takes………...
    9. Peter said he wasn’t feeling well then./ Peter said “I ……………………………”
    10. A boy was injured in the accident, he is now in the hospital./ The boy ………...
    Bµi VII : T×m vµ söa lçi sai trong ®o¹n v¨n sau ®©y.(2 ®iÓm)
    In a modern life today, the work of the farm is less hard because he is helped a lot by machines. That mean nore food is produced and less labour and less work hours are spent. He also has more free time for intertain and more things such as a big house, motorbike, television. Her life is getting better and good day by day. His children go to school. Before they finish school, they are sent to universityes.The farmer still have to work hardly but his life is much improved.
    Bµi VIII : §äc ®o¹n v¨n sau ®ã tr¶ lêi c¸c c©u hái sau (2 ®iÓm)
    Most types of paper can be recycled. Newspapers have been recycled profitably for decades and recycling of other paper is growing.It’s important to know what you are buying in a paper product, for that reason virtually all paper products should be marked with the percentage and tupe of recycled content. Just saying “recycle paper” isn’t enough. “Recycled paper” can mean anything from 100% true recycled paper to 1% re- manufactured ends of large paper rolls. “Post- consumer” mean the paper that you and I return to recycling centers.
    · Questions :
    1. Can newspapers be recycled?.
    2. Why should all paper products be marked with the percentage and tupe of?
    3. Are all recycled paper products the same?
    4. What does “Post- consumer” mean?


    §¸P ¸N – BiÓu ®iÓm m«n anh 8:
    Bµi I: Mçi c©u ®óng ®­îc 0,2 ®iÓm.
    1-D 3-A 5-B 7-D 9-C
    2-A 4-C 6-C 8-B 10-F
    Bµi II: Mçi ®éng tõ chia ®óng ®­îc 0,3 ®iÓm.
    (1) spent (3) were caught (5) had (7) have – been (9) visit
    (2) doing (4) were leaving (6) take (8) moves (10) going
    Bµi III2 ®iÓm)Mçi giíi tõ ®óng ®­îc 0,2 ®iÓm).
    1. without 3. at – on 5. to / in 7. against
    2. for 4. of / about – from 6. of
    Bµi V: (2 ®iÓm).Mçi ®¸p ¸n ®óng ®­îc 0,3 ®iÓm.
    1.C 2.C 3.A 4.B. 5.D
    6.B 7.D 8.C 9.C 10.D
    Bµi VI : (4 ®iÓm) Mçi c©u viÕt ®óng ®­îc 0,4 ®iÓm.
    1. Have you been asked for your opinion?.
    2. I used to have a dog.
    3. The water wasn’t warm enough for the children to swim in.
    4. The doctor told me to eat more and more vegetables.
    5. It must be hard to live on your salary.
    6. No one in the team plays as well as Tom.
    7. this book is interesting to be read.
    8. It takes me half an hour to travel to work by motorbike everyday.
    9. Peter said “I am not feeling well now”.
    10. The boy injured in the accident is now in the hospital.
    Bµi VII :(2 ®iÓm) Mçi lçi sai t×m vµ söa ®óng ®­îc 0,2 diÓm.
    1. farm ->farmer 6. good-> better
    2. mean-> means 7. Berofe-> After
    3. work-> working 8. universityes-> universities
    4. entertain-> entertainment 9. have-> has
    5. Her-> His 10. hardly-> hard
    Bµi VIII:(2 ®iÓm)Mçi c©u tr¶ lêi ®óng ®­îc 0,5 ®iÓm.
    1. Yes, they can.
    2. To help consumers know what they are buying in a paper product.
    3. No, they aren’t.
    4. “Post- consumer” means the paper that you and I return to recycling centers.

    Các bài viết liên quan:


    +5 EXP
    Unregistered hãy cùng khoinguyen1505 xây dựng diễn đàn tienganh123.com nhé

  2. The Following User Says Thank You to khoinguyen1505 For This Useful Post:

    nhungts21 (08-01-2012)

  3. #2
    Ngày Gia Nhập
    Aug 2011
    Bài Viết
    217
    Cảm Ơn
    70
    Được cảm ơn 73 lần trong 52 bài
    3
    Advanced
     
     
    Số lần cộng|trừ: 0 lần

    Default

     
    a
    Cảm ơn bạn nhé
    Đề thi hay quá
    Nhưng đề bài bị lỗi?

    Unregistered hãy cùng kimlinh1312 xây dựng diễn đàn tienganh123.com nhé

  4. #3
    Ngày Gia Nhập
    Aug 2012
    Bài Viết
    2
    Cảm Ơn
    0
    Được cảm ơn 0 lần trong 0 bài
    1
    None
     
     
    Số lần cộng|trừ: 0 lần

    Default

     
    cảm ơn pạn nhé

    Unregistered hãy cùng giacmothantien xây dựng diễn đàn tienganh123.com nhé

  5. #4
    havanthanh13 is offline *♫♥I LOVE TIENGANH123!♥♫*
    Giới tính
    Nữ
    Ngày Gia Nhập
    Apr 2012
    Location
    TX.TDM, Bình Dương
    Bài Viết
    631
    Cảm Ơn
    1,336
    Được cảm ơn 816 lần trong 373 bài
    10
    MASTER
     
     
    Số lần cộng|trừ: 0 lần
    Tài sản
    Nhẫn Kim Cương  

    Default

     
    §Ò kiÓm ®Þnh chÊt l­îng häc sinh giái
    M«n: TiÕng Anh 8 – N¨m häc 2008 – 2009
    Thêi gian lµm bµi: 120 phót

    Bµi I: T×m tõ cã c¸ch ®äc kh¸c ë phÇn g¹ch ch©n trong mçi c©u sau (2 ®iÓm)
    1) A. honest B. hour C. honor D. huour
    2) A. deaf B. beat C. lead D. teach
    3) A. there B. thank C. youth A. thirsty
    4) A. fund B. upset C. tutor D. rug
    5) A. safe B. mall C. nature D. face
    6) A. option B. information C. quention D. invitation
    7) A. choos B. chemistry C. character D. child
    8) A. invited B. liked C. ended D. wanted
    9) notice B. grow C. ghost D. lost
    10) like B. wide C. oponion D. file
    Bµi II: Chia ®éng tõ trong ngoÆc(3 ®iÓm).
    1. Yester day, I (1. spend) ……………… two hours (2. do)………… the homeword.
    2. The thiefs (3. catch)…………….. when the (4. leave)………….. the bank.
    3. Two hors ago, Mrs Brown (5. have)………… Alice (6. take)……….. her son to the school.
    4. How many times you (7. be)………… to Ho Chi Minh City?
    5. The moon (8. move)……………… around th earth.
    6. Next summer, my parents wil let me (9. visit)…………….. my grand father.
    7. How about (10. go)……………… to the zoo?
    Bµi III: §iÒn mét giíi tõ thÝch hîp vµo chç trèng(2 ®iÓm).
    1. She went out the room………………….. saying a word.
    2. The life in the countryside is changing…………. Better.
    3. She was born……………… 2 o’clock …………….. 18th July.
    4. Mary is thinking……………… importing fowers………….. China.
    5. They are traveling……………….. the airport…………….. a bus.
    6. I am afraid………………. Ghost.
    7. The fight………………... deforestation is very important.
    Bµi IV. Cho d¹ng ®óng cña tõ trong ngoÆc (3 ®iÓm).
    1. Ha Long Bay is in………………… VietNam (north).
    2. The wild animals are being…………………..(appear).
    3. I couldn’t find any………………. between the tow picture (different).
    4. She is a ……………… she sells flowers at a shop in Canada (flower).
    5. Long put…………… on that towel to stop the bleeding (press).
    6. The question isn’t good. It’s ………….. to ask (import).
    7. His father soon died of a ……………… heart (break).
    8. Don’t let the child go out because it’s……………. (wind).
    9. I am going to have a……………… check-up next Monday (medicine).
    10. The knife is ……………… it can cut everything (use).
    Bµi V : Chän ®¸p ¸n ®óng .(2 ®iÓm)
    1. I finish ………….. the book and went to bed.
    A. read B. to read C. reading D. reads
    2. That man can tell us where …………….
    A. does John live B. is John living C. John lives D. John live
    3. …………… clothes do you prefer, T- shirt or pullover?
    A. Which B. What C. Where D. How
    4. Can you …………… your paper with you when I come there, please?
    A. collect B. bring C. get D. take
    5. Smoking is harmful …………….. your health.
    A. on B. for D. about C. to
    6. Do you find anything …………….. there?
    A. interested B. useful C. bored D. easily
    7. Ann is very busy these days. She has …………… free time.
    A. a little B. few C. a few D. little
    8. It’s raining very ……………
    A.wet B. badly C. hard D. firmly
    9. A new shoppig is ……………. In my neighborhood today.
    A. being opened B. opened C. opening D. be opened
    10. The stolen machines were ………………. a lot of money.
    A. valued B. cost C. price D. worth

    Bµi VI : ViÕt l¹i c¸c c©u sau theo gîi ý kh«ng lµm thay ®æi nghÜa cña c©u. ( 4 ®iÓm)
    1. Has anyone asked you for your opinions?/ Nam said that………………………
    2. I had a dog once, but I don’t have anymore./ I ………………………………….
    3. The water was so cold that the children couldn’t swim in it./ The water………..
    4. “ Eat more and more vegetables” the doctor said./ The doctor told……………..
    5. To live on your salary must be hard./ It ………………………………………….
    6. Tom is the best player in the team./ No one in the team …………………………
    7. It’s interesting to read this book./ This book ……………………………………
    8. I spend half an hour traveling to work by motorbike everyday./ It takes………...
    9. Peter said he wasn’t feeling well then./ Peter said “I ……………………………”
    10. A boy was injured in the accident, he is now in the hospital./ The boy ………...
    Bµi VII : T×m vµ söa lçi sai trong ®o¹n v¨n sau ®©y.(2 ®iÓm)
    In a modern life today, the work of the farm is less hard because he is helped a lot by machines. That mean nore food is produced and less labour and less work hours are spent. He also has more free time for intertain and more things such as a big house, motorbike, television. Her life is getting better and good day by day. His children go to school. Before they finish school, they are sent to universityes.The farmer still have to work hardly but his life is much improved.
    Bµi VIII : §äc ®o¹n v¨n sau ®ã tr¶ lêi c¸c c©u hái sau (2 ®iÓm)
    Most types of paper can be recycled. Newspapers have been recycled profitably for decades and recycling of other paper is growing.It’s important to know what you are buying in a paper product, for that reason virtually all paper products should be marked with the percentage and tupe of recycled content. Just saying “recycle paper” isn’t enough. “Recycled paper” can mean anything from 100% true recycled paper to 1% re- manufactured ends of large paper rolls. “Post- consumer” mean the paper that you and I return to recycling centers.
    · Questions :
    1. Can newspapers be recycled?.
    2. Why should all paper products be marked with the percentage and tupe of?
    3. Are all recycled paper products the same?
    4. What does “Post- consumer” mean?


    §¸P ¸N – BiÓu ®iÓm m«n anh 8:
    Bµi I: Mçi c©u ®óng ®­îc 0,2 ®iÓm.
    1-D 3-A 5-B 7-D 9-C
    2-A 4-C 6-C 8-B 10-F
    Bµi II: Mçi ®éng tõ chia ®óng ®­îc 0,3 ®iÓm.
    (1) spent (3) were caught (5) had (7) have – been (9) visit
    (2) doing (4) were leaving (6) take (8) moves (10) going
    Bµi III2 ®iÓm)Mçi giíi tõ ®óng ®­îc 0,2 ®iÓm).
    1. without 3. at – on 5. to / in 7. against
    2. for 4. of / about – from 6. of
    Bµi V: (2 ®iÓm).Mçi ®¸p ¸n ®óng ®­îc 0,3 ®iÓm.
    1.C 2.C 3.A 4.B. 5.D
    6.B 7.D 8.C 9.C 10.D
    Bµi VI : (4 ®iÓm) Mçi c©u viÕt ®óng ®­îc 0,4 ®iÓm.
    1. Have you been asked for your opinion?.
    2. I used to have a dog.
    3. The water wasn’t warm enough for the children to swim in.
    4. The doctor told me to eat more and more vegetables.
    5. It must be hard to live on your salary.
    6. No one in the team plays as well as Tom.
    7. this book is interesting to be read.
    8. It takes me half an hour to travel to work by motorbike everyday.
    9. Peter said “I am not feeling well now”.
    10. The boy injured in the accident is now in the hospital.
    Bµi VII :(2 ®iÓm) Mçi lçi sai t×m vµ söa ®óng ®­îc 0,2 diÓm.
    1. farm ->farmer 6. good-> better
    2. mean-> means 7. Berofe-> After
    3. work-> working 8. universityes-> universities
    4. entertain-> entertainment 9. have-> has
    5. Her-> His 10. hardly-> hard
    Bµi VIII:(2 ®iÓm)Mçi c©u tr¶ lêi ®óng ®­îc 0,5 ®iÓm.
    1. Yes, they can.
    2. To help consumers know what they are buying in a paper product.
    3. No, they aren’t.
    4. “Post- consumer” means the paper that you and I return to recycling centers.


    đề này rất hay! nhưng anh(chị) cần để đúng font chữ để mn có thể đọc dc đề!
    tks

    +5 EXP
    Unregistered hãy cùng havanthanh13 xây dựng diễn đàn tienganh123.com nhé

  6. #5
    Ngày Gia Nhập
    Mar 2012
    Bài Viết
    6
    Cảm Ơn
    7
    Thanked 1 Time in 1 Post
    1
    None
     
     
    Số lần cộng|trừ: 0 lần

    Default

     
    Bài này hay nhỉ nkưng đáp án của nó có chắc k zdậy: 71:: 23:

    Unregistered hãy cùng hovanbdtqnam xây dựng diễn đàn tienganh123.com nhé

  7. #6
    Ngày Gia Nhập
    Mar 2012
    Bài Viết
    6
    Cảm Ơn
    7
    Thanked 1 Time in 1 Post
    1
    None
     
     
    Số lần cộng|trừ: 0 lần

    Default

     
    Hic, thíu đáp án của bài IV nhỉ

    Unregistered hãy cùng hovanbdtqnam xây dựng diễn đàn tienganh123.com nhé

  8. #7
    Ngày Gia Nhập
    May 2012
    Bài Viết
    100
    Cảm Ơn
    54
    Được cảm ơn 77 lần trong 47 bài
    2
    Advanced
     
     
    Số lần cộng|trừ: 0 lần

    Default

     
    Quote Originally Posted by hovanbdtqnam View Post
    Hic, thíu đáp án của bài IV nhỉ
    bài IV:đại loại là thế này

    1.northern
    2.disappeared
    3.differences
    4.florist
    5.pressure
    6.unimportant
    7.broken
    8.windy
    9.medical
    10.useful

    Unregistered hãy cùng colourpencil95 xây dựng diễn đàn tienganh123.com nhé

  9. #8
    Ngày Gia Nhập
    Feb 2012
    Location
    Bac Ninh
    Bài Viết
    68
    Cảm Ơn
    17
    Được cảm ơn 14 lần trong 9 bài
    5
    Beginner
     
     
    Số lần cộng|trừ: 0 lần

    Default

     
    1. Yester day, I spent two hours doing the homeword.
    2. The thiefs were caught when the were living the bank.
    3. Two hors ago, Mrs Brown had Alice take her son to the school.
    4. How many times have you been to Ho Chi Minh City?
    5. The moon moves around th earth.
    6. Next summer, my parents wil let me visit my grand father.
    7. How about going to the zoo?

    +1 EXP
    Unregistered hãy cùng magebros1999253 xây dựng diễn đàn tienganh123.com nhé

  10. #9
    Ngày Gia Nhập
    Feb 2012
    Location
    Bac Ninh
    Bài Viết
    68
    Cảm Ơn
    17
    Được cảm ơn 14 lần trong 9 bài
    5
    Beginner
     
     
    Số lần cộng|trừ: 0 lần

    Default

     
    Bµi I: T×m tõ cã c¸ch ®äc kh¸c ë phÇn g¹ch ch©n trong mçi c©u sau (2 ®iÓm)
    1) A. honest B. hour C. honor D. huour
    2) A. deaf B. beat C. lead D. teach
    3) A. there B. thank C. youth A. thirsty
    4) A. fund B. upset C. tutor D. rug
    5) A. safe B. mall C. nature D. face
    6) A. option B. information C. quention D. invitation
    7) A. choos B. chemistry C. character D. child
    8) A. invited B. liked C. ended D. wanted
    9) notice B. grow C. ghost D. lost
    10) like B. wide C. oponion D. file

    +1 EXP
    Unregistered hãy cùng magebros1999253 xây dựng diễn đàn tienganh123.com nhé

  11. #10
    Ngày Gia Nhập
    Feb 2012
    Location
    Bac Ninh
    Bài Viết
    68
    Cảm Ơn
    17
    Được cảm ơn 14 lần trong 9 bài
    5
    Beginner
     
     
    Số lần cộng|trừ: 0 lần

    Default

     
    Bµi III: §iÒn mét giíi tõ thÝch hîp vµo chç trèng(2 ®iÓm).
    1. She went out the room without saying a word.
    2. The life in the countryside is changing for Better.
    3. She was born at 2 o’clock on. 18th July.
    4. Mary is thinking about importing fowers from China.
    5. They are traveling ……………….. the airport…………….. a bus.
    6. I am afraid of Ghost.
    7. The fight against deforestation is very important.

    +1 EXP
    Unregistered hãy cùng magebros1999253 xây dựng diễn đàn tienganh123.com nhé

Similar Threads

  1. Đề thi học sinh giỏi tiếng anh lớp 7
    By khoinguyen1505 in forum Lớp 7
    Replies: 5
    Bài Mới: 03-16-2014, 10:31 PM
  2. Replies: 14
    Bài Mới: 07-03-2013, 08:54 AM
  3. Đề Thi HSG Tiếng Anh Lớp 6
    By Mr.Anh in forum Lớp 6
    Replies: 44
    Bài Mới: 01-22-2013, 09:04 AM
  4. Đề thi học sinh giỏi tiếng anh lớp 6
    By khoinguyen1505 in forum Lớp 6
    Replies: 11
    Bài Mới: 01-10-2013, 09:58 PM
  5. Replies: 0
    Bài Mới: 06-08-2012, 10:12 PM

Bookmarks

Quy Định Gửi Bài

  • Bạn không thể gửi topic mới
  • Bạn không thể gửi trả lời
  • Bạn không thể gửi đính kèm
  • Bạn không thể sửa bài